Wijze horloges voor kinderen

Op zoek naar het eerste uurwerkje voor je zoon of dochterlief? Maak hen blij met een leuk en vrolijk kids uurwerk! Contacteer ons gerust of kom langs in onze winkel met jullie kleine rakkers!

Ice Watch Ice ola kids uurwerk
Rodania Kids Horloge

"Ruime keuze voor kinderen! Fijne bediening en een leuke winkelsfeer."

Ice Watch Ice ola kids uurwerk
Flik Flak
Esprit Kids horloge
Flik Flak horloge SS18
Shop online

Vrolijk de klok lezen

Fleurige kleurtjes en leuke figuurtjes maken het een vrolijke bezigheid om de klok te lezen. Op 1,2,3 ben je ermee weg! Daarom hebben we een levendige collectie horloges voor kinderen bij Maes On Time.

Een horloge zoals je gedroomd had!

Je eerste horloge komen kiezen? Bij Maes On Time heten we je meer dan welkom. Wat wil je graag op je horloge? Het schattigste diertje, je favoriete sport of het leukste Disneyfiguurtje? Het kan allemaal. En in je lievelingskleur! Is het een beetje moeilijk om te kiezen, dan helpt de mevrouw of de meneer van de winkel je.

Mama en papa moeten zich trouwens geen zorgen maken. Want al onze kinderhorloges zijn helemaal kindvriendelijk, van uitstekende kwaliteit en betaalbaar.

Merken voor kinderen

Heel wat merken ontwerpen horloges speciaal voor kinderen. De kinderhorloges bij uitstek zijn natuurlijk van het merk Flikflak. Een heel speelse collectie die bovendien tegen een stootje kan. Deze horloges zijn schok- en waterbestendig en het bandje kan in de wasmachine. Ideaal om te ravotten!

Stoere meisjes en jongens vinden hun ding bij de mini-uurwerken van Ice Watch. Flashy kleurtjes of mooie pasteltinten op een makkelijk leesbare wijzerplaat. Deze horloges zijn er speciaal voor de hippe kinderen.

Bekijk ook onze horloges voor papa of voor mama

debug