Herenhorloges van betrouwbare merken

Op zoek naar dat ene uurwerk dat je stoere outfit vervolledigt? Of verkies je meer het klassieke exemplaar dat elegantie uitstraalt? Ontdek alle merken en stijlen  in onze winkel!

Daniel Wellington
Fossil Q Smartwatch heren

"De verkopers waren supervriendelijk & de service na verkoop is outstanding

Armani Uurwerken

Armani uurwerk heren SS18
Festina uurwerk heren SS18
Diesel smartwatch heren SS18
Tissot Swissmatic uurwerk SS18

Shop online

Herenhorloges

Heren, loop eens langs bij Maes On Time als je een degelijk horloge zoekt. Wij bieden een gevarieerde collectie herenhorloges van betrouwbare merken, waarin sowieso iets zit dat bij jouw levensstijl aansluit.

Jouw tijd is kostbaar. En als we dat ergens weten, is het wel bij Maes On Time. Ons verkoopsteam staat al klaar om je te helpen. Vertel hen welke functies, materialen en vormgeving jij in gedachten hebt, en zij doen de rest. Het enige wat jij nog moet doen, is kiezen uit de modellen die voldoen aan jouw verwachtingen. Het spreekt voor zich dat, met welk horloge je ook naar huis gaat, je sowieso een kwaliteitsvol uurwerk aan een betaalbare prijs hebt gekozen.  

Zoveel heren, zoveel horloges

Er zijn allerlei soorten heren, en al evenveel soorten herenhorloges. Uiteraard staan we in onze winkel klaar met stijladvies, maar we geven je alvast een idee mee van onze belangrijkste merken.

Bekijk ook onze damesuurwerken en horloges voor kinderen

debug