Trouwringen

Een ring als symbool voor jullie liefde... Ontdek de trouwringen van Amici.

Tresor

Tresor
Tresor R7172-5171
amici
Xen
Amici
Amici
Tresor

Shop online

Trouwplannen? Dan is je ringen gaan kopen één van de belangrijkste en leukste stappen. Bij juwelier Maes On Time vind je een uitgebreide collectie trouwringen en relatieringen. Samen met jou zoeken we naar het perfecte paar ringen voor jullie beiden. Kom ze passen in onze winkel in het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas. Gekozen? De ringen worden vaak al na één week geleverd. Daarnaast heb je ook een aantal gratis voordelen. Ontdek ze hieronder.

De voordelen van Maes On Time

Van februari tot en met april  loopt er steeds een trouwringactie. Profiteer van kortingsbonnen en speciale acties. Vraag er naar in onze winkel!

De ringen van Amici en Tresor zijn Belgisch waardoor we de ringen erg snel kunnen leveren. Dit meestal al na één week. Een extra troef is dat je tijdens de eerste 6 maanden je ring nog gratis op maat kan laten zetten.

Onze merken van trouwringen

De ringen van Amici hebben een heel eigentijdse look en een perfecte afwerking. Doordat ze in verschillende materialen verkrijgbaar zijn, van goud tot titanium, staal, paladium of zilver, vind je hier voor ieders budget een prachtige ring. 

Het geheim van Xen zit in de eenvoud en de strakke stijl van hun ontwerpen. Het zijn eigentijdse juwelen die vaak bezet worden met schitterende briljanten. Deze juwelen zijn tijdloos en ook nog eens erg betaalbaar.

De collectie van het Belgische Tresor heeft een breed gamma aan ringen in zilver, titanium en staal. Vaak verschijnen er nieuwe en hedendaagse ontwerpen in de collectie. Belangrijk is ook dat deze ringen 100% antiallergisch zijn.

Heb je nog een vraag? Wil je graag advies? Contacteer ons of kom langs in onze shop in Sint-Niklaas.

debug