Sloten en meer

Heb je een klein defect aan je uurwerk of juweel? Bij Maes On Time helpen we je graag met raad en advies.

Vaak kunnen we kleine herstellingen onmiddellijk uitvoeren. Voor uurwerken kunnen we uurwerkbandjes aanbieden of bestellen. Bij een defect aan de gesp kunnen we zelfs onmiddellijk een nieuwe gesp of passant leveren. 

Bij juwelen zijn het vaak de slotjes die het erg te verduren krijgen en dan durven die al eens stuk gaan. In de winkel hebben we een standaard assortiment zilveren en vergulde slotjes in alle maten en groottes. We hebben ook de nodige oogjes voorradig om een klein defect snel te verhelpen. Ook de typische parelsloten zitten in ons assortiment.

De typische vlindersluitingen voor oorbellen kan je ook bij ons vinden, zowel in het zilver als verguld. Als je graag een veiligheidsketting hebt aan je armband, helpen wij je ook graag verder.

De kleine Swarovski steentjes op je uurwerkkast durven wel eens verdwijnen na veel ‘wear & tear’. Ook dit probleem kunnen we snel oplossen door het plaatsen van de nodige steentjes. Zirkonium in juwelen moet echter bij een diamantzetter geplaatst worden, aangezien dit een gespecialiseerde techniek vereist.

Heeft je uurwerk of juweel een gespecialiseerde aanpak nodig dan worden deze hersteld door onze uurwerkmakers of goudsmeden. Dit is altijd in onze eigen ateliers.

Heb je vragen, kom dan gerust langs in onze winkel in het Waasland Shopping Center of contacteer ons.

debug