Juwelen & horloges laten graveren

Wil je iemand een heel persoonlijk cadeau schenken? Wil je een mooie herinnering voor altijd aan een juweel toevertrouwen? Dan kan je bij Maes on Time je horloges en juwelen laten graveren. Een armband met een koosnaam, een plaatje met gedicht, een ring met een liefdevolle boodschap. Allemaal zijn het cadeaus die generaties lang meegaan en een emotionele waarde hebben voor wie ze krijgt.

Gewone gravures

Met de machine graveren we heel precies je persoonlijke boodschap. Het is heel gebruikelijk om relatieringen of trouwringen te voorzien van een mooie persoonlijke gravure. Deze gravure kunnen we in Maes on Time in eigen atelier uitvoeren.

Maar ook veel van onze trouwringmerken voorzien in tal van lettertypes om een gepersonaliseerde boodschap in jullie ringen te plaatsen.

Enkele van onze trouwringmerken : AMICI en TRESOR.  Kom langs en vraag naar onze relatieringen.

Heb je een bepaald verzoek (speciale tekening of foto) om te laten graveren? Vraag het gerust na via ons contactformulier en wij bekijken de mogelijkheden!

Diepe handgravures

Juwelen met een afwijkende vorm of andere speciale juwelen graveren onze goudsmeden met de hand. Een handgravure heeft bovendien een langere levensduur dan een gravure met de machine.

* Gravures worden enkel uitgevoerd op juwelen en horloges die bij ons worden aangekocht.

Heb je een vraag over onze gravures? Bel of mail ons gerust. Of loop meteen even binnen in onze winkel in het Waasland Shopping Center.

debug