Over Maes on Time

Team Maes On Time

Trends en fashion

Het Maes On Time concept is gegroeid uit onze Jan Maes winkels, die nu om en bij de 40 jaar bestaan. In 1999 barstte onze Jan Maes winkel letterlijk uit zijn voegen en was de tijd aangebroken voor uitbreiding. Om al onze klanten echter goed en doelgericht tot dienst te kunnen zijn, opteerden we om de meer trendgevoelige producten onder te brengen in een apart concept.

Dat concept is uitgegroeid tot een open en toegankelijke winkel zonder deuren of drempels. In de Maes On Time shop kan je rustig rond de zijetalages en de grote ronde etalagevolumes wandelen. Je kan er rustig en ongestoord op je eigen tempo snuisteren tussen al onze uurwerken en juwelen.

Als je hulp of advies nodig hebt, staat er een jong, dynamisch en goed opgeleid team voor je klaar. Zij begeleiden je met plezier in je keuze.

70 merkproducten in 1 shop

Maes On Time heeft een 70-tal uurwerk- en juwelenmerken in huis. Zo kan iedereen zijn gading vinden in ons ruim assortiment.  De focus ligt op een toegankelijk, trendy assortiment van uurwerken- en juwelenmerken. De verhouding tussen uurwerken en juwelen is ongeveer  75% uurwerken en 25% juwelen.

Ons aanbod zal niet enkel de modebewuste klant aanspreken, ook prijsbewuste mensen vinden hier hun smaak. Onze prijzen liggen tussen de 20 euro en 500 euro. Toch bieden wij steeds merkproducten aan met een hoge en correcte kwaliteit en met bijhorende garantie. 

Qua juwelen hebben we zowel heren-, kids- als damesjuwelen. Je vindt zowel tijdloos zilver als true fashion in ons assortiment. Voor trouwringen of relatieringen kan je ook steeds bij ons terecht voor advies. Trouwringen zijn verkrijgbaar in staal, zilver en andere metalen, al dan niet bezet met zirkonium of briljant.

Onze grootste productengroep zijn uurwerken . Maes On Time biedt je zowel de klassieke merken als echte modemerken aan. Maar ook de Swiss Made uurwerken ontbreken niet in ons assortiment. Voor de kleinsten onder ons hebben we ook leuke kids collecties.

Service en klantvriendelijkheid

Wij dragen service en klantvriendelijk hoog in het vaandel. Wij kunnen en willen hierin het verschil maken. Daarom staan wij er op dat we voor iedere klant steeds beschikbaar zijn met raad en daad. Wij zullen ook elke vraag met de nodige vakkennis beantwoorden en uitvoeren. Om dit in goede banen te leiden hebben we een goed opgeleid en enthousiast team klaarstaan om jullie steeds van dienst te zijn.

Het grootste deel van de herstellingen gebeurt steeds in eigen atelier. Daarom gaan herstellingen vaak snel en zijn ze prijsvriendelijker. Batterijwissels en kleine herstellingen duren vaak maar een halfuurtje. Terwijl jij gaat shoppen of een laatste boodschap oppikt, zorgen we er voor dat jouw herstelling afgewerkt wordt.

Ook gravures kan je bij ons laten uitvoeren. Tenslotte is het prikken van gaatjes in je eigen oren of die van je kleinste spruit ook mogelijk.

Heb je nog vragen of is iets niet duidelijk? Contacteer ons gerust of kom langs in onze winkel.

debug