De unieke en karakteristieke kralen van Trollbeads

De collectie van Trollbeads is een prachtige verzameling van persoonlijke sieraden. De kralen van Trollbeads maken van elke armband en ketting een uniek stuk. Het merk werd opgericht in 1976 in Denemarken en is de pionier op vlak van het maken van kralen en bedeltjes.

De glaskralen worden met de hand geblazen, wat de parels hun uniek  karakter meegeeft. Verder bestaan er ook kralen in zilver of gouden uitvoering.  Deze sieraden zijn er speciaal voor sierlijke en stijlvolle vrouwen.

Stel uw persoonlijk juweel samen met de prachtige collectie kralen

U kan naar hartenlust de verschillende kralen en bedeltjes met elkaar combineren en zo uw favoriet en persoonlijk juweel zelf ontwerpen. Je kan kiezen voor een persoonlijke armband of een zelf samengestelde halsketting.  Je kan je kralen zowel op je armband als op je halsketting plaatsen.

Kies bijvoorbeeld uit sierdruppels met parels - de trend van dit moment -  of juist voor facetgeslepen onyxhangers. Ontdek de oneindige keuze aan kralen en zie wat ze symboliseren. In deze collectie ben je zelf de designer als je je persoonlijke juweeltje ontwerpt. Want zoals Trollbeads het zegt: voor elk verhaal is er wel een kraal.

Kom langs in onze Maes On Time shop in het Waasland Shopping Center en ontdek zelf het ruime aanbod van deze prachtige kralen. Ben je op zoek naar een specifiek bedeltje of kraal? Contacteer ons en wij bestellen het met plezier voor u.

debug