De stoere en waterdichte Timberland uurwerken

U kent Timberland vast en zeker van hun degelijk schoeisel met een op en top avontuurlijke uitstraling. Hetzelfde kan gezegd worden over de Timberland uurwerken. Ze zien er avontuurlijk uit en bewijzen hun degelijkheid keer op keer. Het zijn echte outdoor horloges, gemaakt voor sportieve mannen, die niet bang zijn van grote uitdagingen.. Het merendeel van de Timberland uurwerken zijn dan ook  5ATM of 10ATM waterdicht.

Timberland horloges: hoge kwaliteit en betaalbare prijzen

De alternatieve Timberland uurwerken hebben ofwel een stevige lederen band ofwel eentje uit waterbestendig kunststof. De kasten zijn hoofdzakelijk gemaakt van staal of van plastic. Timberland heeft ook een smetteloos imago als het aankomt op comfort. Deze zaken zijn uiteraard erg belangrijk tijdens het beoefenen van avontuurlijke en uitdagende sporten.

In deze collectie vind je ook digitale uurwerken terug, met afhankelijk van het model verschillende functies. De prijzen van deze Timberland uurwerken gaan vooral van €89 tot €139. Je kan dus wel stellen dat je ‘waar voor uw geld’ krijgt, als je je een Timberland uurwerk aanschaft.

Ben je op zoek naar een herenhorloge dat past bij een avontuurlijke levensstijl, dan is een Timberland horloge het perfecte uurwerk voor jou. Een gelijkaardige stijl van uurwerken vind je ook bij Fossil en Diesel.

Op al de horloges van Maes On Time geldt een garantie van twee jaar. In de winkel te Sint-Niklaas staan wij je graag bij met meer advies over onze ruime collectie horloges.

debug