Superdry uurwerken : Van hype tot gevestigde waarde

De Superdry hype waarbij iedereen een shirt of trui van Superdry moest hebben, heeft zich getransformeerd tot een constante waarde in het modelandschap. Dit geeft Superdry de kans om zich verder te ontwikkelen. Zo bracht Superdry nu ook trendy en kleurrijke uurwerken op de markt.

  • Horloge Superdry Retro Digi SYG201O

Superdry is geïnspireerd op Tokio en combineert invloeden uit de Japanse graphic wereld met een vintage America gevoel.  De Superdry uurwerken onderscheiden zich van andere uurwerken en hebben een enorme aantrekkingskracht op jonge mensen. De Superdry uurwerken zijn kleurrijk en exclusief. Ze worden door beroemdheden gedragen en hangen vaak aan de pols van erg modebewuste en poppy mensen

Superdry uurwerken : kleurrijke stevige uurwerken, ideaal voor vrije tijd en sport

Typisch aan de Superdry uurwerken zijn de stoere horloges met kleurrijke, dikke bandjes. De meeste Superdry uurwerken kunnen ook een stootje verdragen en zijn vaak tot 5ATM en 10ATM waterdicht.  Ideaal voor vrije tijd, zwemmen en outdoor sport. De kasten van de uurwerken zijn voornamelijk gemaakt van staal of kunststof, de banden van leder, silicone of plastic. 

De Superdry uurwerken hebben een Japans binnenwerk, waarop je 2 jaar waarborg hebt.

Lijken deze Superdry uurwerken iets voor jou? Kom dan langs in het Waasland Shopping Center in Maes on Time.  Ontdek ook de sportieve collecties van Ice Watch en Swatch. Of vraag aan ons team van opgeleide verkopers naar andere herenhorloges.

debug