Storm uurwerken: fashion brand voor mensen die anders durven te zijn

De Storm uurwerken zijn erg gekend voor hun aparte ontwerpen. De designers van Storm verdiepen zich dagdagelijks in trends en ontwikkelingen. Voor de Storm uurwerken wordt er gewerkt met enkel en alleen de beste  materialen.

  • Horloge Storm Irma Rose Gold White 47372-RG-W
  • Horloge Storm Solarex Silver 47403-S

Oprichter Steve Sun, had zulke speciale ideeën dat hij zelf nieuwe productiemethoden moest ontwikkelen om tot de designs van vandaag te komen. Dit hele proces resulteert in de actuele, unieke en exclusieve Storm uurwerken. Denk aan een doorzichtige wijzerplaat, een ¾ bedekte wijzerplaat en geometrische en onverwachte vormen.

Met een Storm uurwerk hebt u gegarandeerd een ontwerp dat niet alleen stijlvol en creatief is, maar draag je ook een echte eyecatcher. Storm heeft buiten de speciale designs ook plaats voor meer tijdloze klassiekers in de collectie.  Zo vindt iedereen wel een Storm uurwerk dat bij hem of haar past.

De creativiteit van de Storm uurwerken gaat hand in hand met kwaliteit

De uurwerken van Storm hebben meestal een Japans binnenwerk en zijn voorzien van een mineraalglas. Een belangrijke troef van deze horloges is dat ze hypoallergeen zijn, waardoor iedereen dit origineel  design kan dragen. 

De Storm uurwerken hebben twee jaar waarborg en worden geleverd in een originele Storm verpakking. Hou je van speciaal en unieke designs, dan zijn de Storm uurwerken iets voor u!. Ben je nog op zoek naar andere herenhorloges of damesuurwerken dan vind je bij Maes On Time een ruime keuze van meer dan 70 merken. Wij helpen u graag verder in onze winkel.

debug