Jij tast de grenzen af en doet dat met veel passie. Jij neemt risico’s en leeft hier en nu. Maar uiteindelijk wil je ook altijd het pad huiswaarts weer nemen, naar de belangrijkste mensen in je leven. Pig & Hen helpt je om die weg terug te vinden. De armbanden van Pig & Hen worden ontworpen én met de hand gemaakt in Amsterdam en gaan bovendien een leven lang mee.

Over Pig & Hen

Pig & Hen is een gedurfd en avontuurlijk merk dat handgemaakte mannenarmbanden maakt. Maar waar komt de naam Pig & Hen vandaan? In de vroege jaren 1600, toen de Nederlanders de zeven zeeën bevoeren, kwamen ze natuurlijk hun deel van ongeluk en rampspoed tegen. Om zich te beschermen tegen pech en tegenslag, hadden oude zeemannen vaak een speciale tatoeage op hun voet. Op die tattoo waren een varken en een kip afgebeeld. De reden? Bij schipbreuk waren de varkens en de kippen namelijk vaak de enige overlevenden. De wind en het tij zorgden ervoor dat ze veilig en wel in hun houten kooitjes op vasteland terecht kwamen.

De Pig & Hen collectie

De collectie armbanden van Pig & Hen zijn stoer en stevig. En ze hebben originele namen zoals Salty Steve, Tiny Ted en Gorgeous George. Surfen, douchen, klimmen? Je Pig & Hen armband kan het allemaal aan. En we nodigen je dan ook uit om elke uitdaging aan te gaan.

Pig & Hen juwelen online bij Jan Maes

Shop je favoriete Pig & Hen sieraden veilig en snel online bij Jan Maes. Koop ze voor jezelf of als cadeautje. Bij Jan Maes shop je altijd de nieuwste Pig & Hen armbanden. Bovendien verzenden we je bestelling helemaal gratis vanaf 50 euro in België. Bezorging op een adres in Nederland en Luxemburg is gratis vanaf een bestelling ter waarde van 75 euro.

Bekijk je de Pig & Hen collectie liever eens in het echt? Kom langs in onze Maes on Time winkel in het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas of in onze Jan Maes winkel in het Wijnegem Shopping Center. We helpen je met veel plezier verder!

debug