Nona Zilver, een Belgisch en stijlvol juwelenmerk.

Nona Zilver staat voor stijlvol en stralend.  Nog nooit eerder zagen we een Belgische collectie met zulk ruim palet aan minerale kleuren en gedurfd ontwerp.

In Lien Van de Kelder heeft het merk dan ook de perfecte ambassadrice gevonden. Zonder ook maar een karaat afstand te nemen van zijn succesrijke, klassieke elegantie schittert Nona Zilver met fonkelnieuw moois.

Collectie na collectie maakt het merk zijn motto waar: de creatie van draagbare juwelen voor elke dag, met een hoge kwaliteit, perfecte ergonomie en een technische knowhow.

Doe jezelf plezier met een prachtige ring of halsketting van Nona.

De schitterende juwelen van Nona Zilver

Zowel de hangers, ringen, oorbellen en armbanden zijn vervaardigd uit massief 925-zilver. De Nona Zilver juwelen worden afgewerkt met een stevig laagje rodium.  Dit geeft de juwelen een intense duurzame kleur.

Nona Zilver combineert haar zilver ook met andere edele materialen, zoals zirkonen met 57 briljantfacetten, synthetische stenen en zoetwaterparels .  Voor de fabricage put Nona Zilver inspiratie uit de artisanale juwelierskunst: solide gesloten of klauwzettingen, pavé-zettingen en stevige sluitingen.  

Ondanks deze duurzame afwerking hoef je geen fortuin uit te geven. De collectie van Nona Zilver start al bij €59.

Kom gerust ook onze andere zilveren dames juwelen bekijken zoals Naiomy Silver en Ti Sento in onze Maes On Time winkel te Sint-Niklaas.

debug