Trendy, jong en een tikkeltje eigenwijs.

Zo vat je het Belgische merk Mya Bay samen. Het creatieve brein achter Mya Bay is de Luikse ontwerpster Sophie Johnen. Ze ontwerpt de juwelenlijn als een reflectie van haar eigen uitgesproken, maar elegant gevoel voor stijl. Het ontstaan van Mya Bay gaat helemaal terug naar een speciale reis die Sophie jaren geleden maakte. De bestemming? Maya Bay Beach in Thailand. Daar daagde ze haar beste vriendin uit: ‘Wedden dat ik ooit mijn eigen sieradenlabel heb?’. En de rest is geschiedenis. 

Mix & Match

Het design van de juwelen is fijn en strak, maar onderscheidt zich door de inspirerende boodschappen en tekstjes. De juwelenlijn is zo opgesteld dat je verschillende stuks gemakkelijk combineert, ook met andere juwelen, en dat je ze elke dag en voor elke gelegenheid kan dragen. Dankzij het aanpasbare sluitsysteem zijn alle sieraden in de Mya Bay collectie bovendien one-size-fits-all. Zo twijfel je nooit meer over de juiste maat.

Musthave

Na hun lancering in 2012 groeiden de armbandjes van Mya Bay snel uit tot echte musthaves bij fashionista’s. Heel wat bloggers  en influencers werden al gespot met een Mya Bay armbandje of ring. Vaak in combinatie met een eenvoudig uurwerk van bijvoorbeeld Komono of Daniel Wellington. Het voegt dat vleugje ‘je ne sais quoi’ toe aan je outfit zonder over the top te gaan.

De kernboodschap van Mya Bay? Neem jezelf niet al te serieus, sta positief in het leven en have fun! Shop de juwelen van Mya Bay in onze Maes on Time winkel in het Waasland Shopping Center.

debug