Komono, 100% Belgisch! 

Het Belgische merk Komono werd opgericht door ontwerpers Raf Maes en Anton Janssens. Het woord ‘Komono’ betekent ‘kleine dingen’. Van daaruit ontspringt ook de visie van het hippe merk: een passie om het beste van een cultuur om te zetten in de meest simpele vormen. Het team van designers (en dromers) bij Komono willen perfectie neerzetten en voldoen aan de Belgische traditie van kwaliteit en vakmanschap. En daar slagen ze met verve in! 

  • Horloge Komono Winston Subs NATO KOM-2275

Een echte passie voor lifestyle en mode!

Komono staat gekend om hun originele accessoires waarmee jij je stijl kan uitdrukken! In hun brede collectie horloges kan elke persoonlijkheid zijn gading vinden. De betaalbare uurwerken geven elke outfit meer pit dankzij de combinatie van retro en futuristisch. Deze accessoires hebben een wereldwijde allure en doen het goed bij iedereen die houdt van lifestyle en mode. Naast hun uitgebreide horlogecollectie heeft Komono ook een succesvolle zonnebrillen-lijn op de markt gebracht. Bovendien zijn ze ook sponsor van het populaire dancefestival Tomorrowland. Met andere woorden: Komono is hipper dan hip! 

De Komono horloges zijn verkrijgbaar bij Jan Maes

In onze webshop vind je onder andere de collecties Estelle, Moneypenny en Winston van Komono terug. Elke collectie heeft zijn eigen specifieke kenmerken qua design en afwerking. Zo vindt iedereen het horloge van zijn of haar dromen terug! Zoals bij al onze horloges krijg je twee jaar garantie op deze uurwerken.

Fan van deze stijl? Neem dan ook zeker een kijkje naar de horloges van Daniel Wellington

debug