Wie kent de schattige poes Hello Kitty niet? Het figuurtje staat symbool voor vriendschap en vrolijkheid. Bekijk ook de uurwerkjes van Hello Kitty.

  • Bead Hello Kitty Letter P HK-ALCP
  • Bead Hello Kitty Collection Bag HK-CHK12

Schattige roze sieraden van Hello Kitty

Wie kent de schattige poes Hello Kitty niet? Het figuurtje staat symbool voor vriendschap en vrolijkheid. De speelse uitstraling en het charmante wint de hartjes van kinderen over de hele wereld. Oorspronkelijk komt Hello Kitty uit Japan en werd het katje op allerlei gadgets afgebeeld. Het witte katje met de strik bleek zo’n succes dat ze ook in andere landen Hello Kitty lanceerden. Met succes zou blijken! Nu is er ook een sieraden collectie van Hello Kitty waar de kleur roze en fuchsia de boventoon spelen.

Juweeltjes met de liefste poes van de wereld

De Hello Kitty sieraden zijn vervaardigd uit zilver of staal. Op zowat alle juweeltjes zal u het lieve gezichtje van Hello Kitty terugvinden. Er zijn armbandjes, halskettinkjes, oorbellen en ringen. Kortom, alles wat het hartje van een lief klein meisje begeert. De collectie is dus op maat gemaakt van kleine meisjes die helemaal gek zijn op alles wat roze is.  

Op zoek naar een leuk cadeautje voor je kleine meid dan zit je helemaal goed bij deze schattige kindercollectie. Neem ook een kijkje bij onze andere juwelen voor kinderen zoals Orage Kids en Naiomy Princess. Kom gerust samen met uw kleine meid langs bij onze Maes On Time shop in Sint-Niklaas. Bekijk zelf de hele collectie en kies haar lievelingssierraad samen uit. Wij helpen jullie met veel plezier verder. 

debug