• Daniel Wellington Uurwerk Classic Mawes 0607DW
  • Daniel Wellington Uurwerk Classic Southampton 0506DW
  • Horloge Daniel Wellington Classic Black Sheffield DW00100133
  • Horloge Daniel Wellington Classic Black Cornwall DW00100148
  • Horloge Daniel Wellington Iconic Link DW00100206
  • Horloge Daniel Wellington Iconic Link DW00100209
  • HORLOGE DANIEL WELLINGTON PETITE ROSEWATER 28 DW00100319

Hippe horloges, geschikt voor elke gelegenheid

Daniel Wellington is met grote snelheid de horlogemarkt aan het veroveren. Je hebt het misschien al gezien: alle grote modebloggers zijn fan en dragen tegenwoordig steevast een Daniel Wellington rond hun pols. Het merk is hip! De horloges zijn klassiek en hebben een tijdloos design. Daarnaast zijn ze dankzij hun inwisselbare bandjes geschikt voor iedere gelegenheid. De stijl van deze uurwerken kan je het beste omschrijven als preppy, ideaal voor mensen met een vlotte kledingstijl.

Daniel Wellington is de man die Filip Tysander inspireerde om horloges op de markt te brengen. De man had een keurige stijl en hield van NATO-bandjes, afkomstig uit de Britse marine. Die bandjes vormen de perfecte combinatie met een traditionele, frisse vormgeving en de lederen bandjes. De Daniel Wellington horloges slaagden er met glans in om hun inspiratiebron eer aan te doen.

Britse of Italiaanse bandjes en Zweedse kwaliteit

De NATO-armbandjes komen van duikers uit de Britse marine, waar duikers stevige nylon banden gebruiken over hun wetsuits. De veelzijdigheid en de look van deze ‘anti-roestbanden’ imponeerde Daniel Wellington. Vandaar vind je in de collectie de verschillende bandjes met een grote variatie aan kleur en patronen terug. De lederen bandjes zijn dan weer van Italiaans kwaliteitsleder gemaakt en zijn verkrijgbaar in zwart of bruin. Ze zijn steeds afgewerkt met een zilveren of een gouden rand.

De wijzerplaten zijn speciaal ontwikkeld zodat ze perfect samengaan met de dunne NATO- en lederen bandjes. Al de bandjes zijn verwisselbaar, dus naargelang je stemming of doel, kan je zelf beslissen welk horlogebandje je die dag aandoet. De horloges komen uit Zweden, bestaan voornamelijk uit PVD of staal en zijn afgewerkt met mineraalglas.

De horloges van Daniel Wellington worden zeer exclusief verkocht. Maes On Time is dan ook heel trots om deze collectie voor zowel dames als heren aan te bieden. Kom gerust langs in onze winkel om zelf de elegantie van dit merk te ervaren. Zoals op alle horloges, geniet je hier ook van twee jaar garantie.

debug