Cluse, een ongekend succesverhaal

Je bent ze vast als eens tegengekomen op social media, de horloges van Cluse! Ze zijn super populair, heel betaalbaar en hebben een klassiek-minimalistische uitstraling. Dit fashionmerk richt zich op stijlvolle vrouwen die houden van mode. Want, zo vindt Cluse, een horloge is een fashion accessoire. Het is die extra touch die je outfit hélemaal afmaakt. 

De wereld van Cluse

De collectie van Cluse is de afgelopen jaren uitgebreid met diverse en vernieuwende designs. Toch wordt steeds vastgehouden aan het minimalistische design met de rustige, ‘schone’ wijzerplaten. Cluse begon aan zijn succesverhaal met de lancering van La Bohème, hun allereerste horloge collectie. Een echt schot in de roos, want de La Bohème horloges vormen nog steeds de populairste reeks. 

Een groot voordeel van de Cluse horloges is dat je op één twee drie je horlogebandje kan verwisselen. Zo kan je voor een klein prijsje steeds een nieuwe look creëren. Een nieuwe outfit of gewoon zin in een ander kleurtje vandaag? Pas je horlogebandje aan in een handomdraai. Complimenten verzekerd!

Shop Cluse bij Maes on Time!                                                                                                          

Cluse is een fashion brand en blijft steeds innoveren. Daarom is er een constante vernieuwing van collecties en modellen. Je vindt deze prachtige én betaalbare horloges bij de Maes on Time winkel in het Waasland Shopping Center waar je een diverse greep uit de Cluse collectie vindt.

Bij aankoop van een Cluse horloge krijg je twee jaar garantie op het binnenwerk. Opgelet, de garantie vervalt wanneer eerdere herstellingen niet door een officiële verdeler zijn uitgevoerd. 

debug