Kwaliteit verzekerd met ‘Swiss Made’

Uurwerken van Calvin Klein zijn ontworpen door Calvin Klein en gemaakt door ‘The Swatch Group’, de grootste horlogemaker ter wereld. De uurwerken dragen dus met trots het label ‘Swiss Made’. Door het Zwitserse quartz binnenwerk is kwaliteit verzekerd. Op alle Calvin Klein horloges krijg je daarom 2 jaar garantie!

  • Calvin Klein Horloge Minimal Extension K3M211C6
  • Horloge Calvin Klein Endless K7V231VY
  • Horloge Calvin Klein Whirl K8A23646
  • Horloge Calvin Klein Rebel K8P231L6

Minimalistisch modern

Geen overdreven glitter en glamour bij Calvin Klein. Deze uurwerken zijn down to earth, maar slagen er toch in origineel uit de hoek te komen. Dit moderne minimalisme zie je terug in de namen van de verschillende collecties, zoals classic, mirror, air, impulsive en dress.

De uurwerken van Calvin Klein worden gemaakt uit edelstaal van de hoogste kwaliteit. Sommige modellen zijn voorzien van een beschermende pvd-laag in goudkleur of rosé

Sinds 2017 is niemand minder dan topdesigner én Belg Raf Simons creatief directeur bij Calvin Klein. Samen met hem werkt het merk verder aan een toekomst vol elegante en vernieuwende ontwerpen. 

De collectie is steeds in beweging. Jaarlijks komen er een 8-tal lijnen bij.  Kom ze ontdekken in onze winkel. Meer inspiratie? Bekijk de volledige uurwerkencollectie

debug