De typische klasse en verfijning van Emporio Armani gaan hand in hand met stijl en schwung in de Armani Exchange collectie. Met opvallende kleuren en sprekende designs, richten de Armani Exchange horloges zich voornamelijk op de urban, trendy man.

Over Armani Exchange

Armani doet bij iedereen wel een belletje rinkelen. Giorgio Armani en zijn Italiaanse merk zijn namelijk al meer dan 30 jaar een synoniem voor stijl en klasse. In 1991 richtte hij Armani Exchange op als het sportieve, jongere broertje van Emporio Armani. Armani Exchange heeft een speelse, urban aanpak wat betreft kleding en accessoires. Het is veelzijdig, jong en eigentijds. Dit trendy merk omarmt als het ware zowel de stijl van Armani als de jeugdigheid van een nieuwe generatie.

 

De Armani Exchange collectie

In de Armani Exchange collectie vind je zowel de klassiekere, tijdloze modellen als sportieve, trendhorloges. Kies je voor een stalen horlogeband, of ga je eerder voor een smaakvolle lederen variant? Er zijn ook enkele modellen met een comfortabele silicone band. Daarnaast heeft Armani Exchange in zijn collectie ook uurwerken met een chronograaf. De ontwerpen zijn altijd modern en een tikkeltje opvallend, en ze worden afgewerkt met stijlvolle details. Een musthave voor de trendy man.

Kom langs in Maes on Time winkel in het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas en ontdek onze Armani Exchange collectie. Samen gaan we op zoek naar jouw nieuwe uurwerk!

debug