70 topmerken van horloges & juwelen

Bij Maes On Time kies je uit een heel gevarieerde collectie horloges en juwelen. Verschillende merken, stijlen en prijzen. Maar steevast degelijk en betaalbaar. Ontdek snel de topmerken in ons aanbod.

Een uurwerk in jouw stijl

Met merken als Michael Kors, Cluse en Fossil vinden de trendsetters en fashionista’s zeker hun ding bij Maes On Time. Ook wie een klassiek, tijdloos horloge wil, bedienen we op zijn of haar wenken met stijlmerken als Armani, Hugo Boss, Jaguar, Calvin Klein en Skagen. De sportievelingen komen dan weer aan hun trekken met Ice-Watch, Swatch en nog meer. En wie graag voor opvallend gaat, kan niet missen met de stoere grote horloges van topmerken zoals Welder Moody en Diesel.

Maes On Time is de horlogewinkel voor iedereen. Ontdek onze horloges voor herendames en kinderen.

Hoe kiezen we ons aanbod?

Bij Maes On Time gaan we alleen voor topmerken met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Uit hun collecties kiezen we wat momenteel hip en trendy is. Zie je het op straat? Dan zie je het in onze winkel. Natuurlijk kijken we ook vooruit, naar wat up and coming is in de modewereld. Welke nieuwigheden brengen de merken op de markt en worden ze opgepikt? Zo houden wij onze collectie up-to-date, en zo heb jij altijd keuze uit het hipste en het nieuwste. 

debug