Ringen voor kinderen

Op zoek naar een leuke, kleurrijke en schattige ring voor je kleine prinses? Contacteer ons snel om te weten of jouw favoriet nog in stock is.

Orage Kids
Orage Kids
Orage Kids

Naiomy Princess

"Lieve verkopers, goede service. Mijn dochter is erg blij met haar nieuw juweeltje!" 

Shop online

Ringen voor kinderen

Kleine meisjes willen een net zo mooie ring als mama rond hun vingertjes. Kom dus samen langs bij Maes On Time en laat je kleine meid haar favoriete ring uitkiezen. Wij bieden je een ruim assortiment aan met echte topcollecties van Orage Kids, Hello Kitty en Naiomy Princess. Voor de kleine vingertjes zijn er in de collectie van Orage kids ringen beschikbaar vanaf maat 42 tot maat 48. Kom passen in onze winkel in het Waasland Shopping Center.

Tip: Koop ringen voor kinderen op maat van de middelvinger. Als ze wat groeien, kunnen ze later de ring nog steeds aan hun ringvinger dragen. 

Leuke figuurtjes en vrolijke kleurtjes

Vooral de vrolijke collecties van Orage Kids en Naiomy Princess springen direct in het oog. Dit zijn stuk voor stuk kwaliteitsvolle, zilveren ringen waarop de leukste kinderfiguurtjes en vormpjes zijn afgebeeld. Denk aan roze hartjes, cupcakes, muzieknootjes, paardjes of vlindertjes. Wees er maar zeker van dat je kind hier de ring van haar dromen vindt!

Ook de meisjes die fan zijn van Hello Kitty kunnen hier hun hart ophalen. Hun favoriete kat heeft namelijk haar eigen juwelencollectie! Verwacht je aan veel roze en schattige ontwerpen.

Jullie kunnen alvast de hele collectie juwelen voor kinderen komen bekijken en jullie favorietjes aanduiden. Of neem een kijkje naar onze leuke kinderhorloges. Heb je een vraag? Contacteer ons of kom gerust langs!

debug