Oorbellen

Vraagt jouw kleine meid naar mooie oorbellen zoals die van mama? Wij helpen jullie graag verder in onze winkel om de perfecte oorbelletjes te vinden!

Naiomy Princess SS18
Naiomy Princess oorbellen PA044 SS18
Orage Kids SS18
Orage Kids oorbellen T124 SS18
Orage Kids oorbellen

"Ruime keuze voor kinderen! We werden goed geholpen en iedereen was heel vriendelijk!" 

Naiomy Princess Oorbellen PB048 SS18

Naiomy Princess

Shop online

Is jouw hartendiefje ook helemaal gek van oorbellen? Bij Maes On Time hebben we ook aan de kinderen gedacht! Met de collecties van Orage Kids, Naiomy Princess, Hello Kitty en nog vele andere merken veroveren we sowieso de harten van alle kleine meisjes. Kom samen gezellig kiezen uit ons ruime aanbod en verwen je liefste meid met het mooiste paar oorbellen.

Fijne zilveren oorbelletjes

Kinderen houden van fijne, vrolijke en lieve juweeltjes. Bij de collecties van Orage Silver en Naiomy Princess vind je ze vast en zeker terug, die bij elke gelegenheid kunnen gedragen worden. Je meisje zal er uit zien als een kleine dame met deze prachtige sieraden.

Oorbellen met lieve diertjes

Nog zo’n leuke collectie is die van Hello Kitty. De snoezige poes heeft haar eigen juwelencollectie met zilver en stalen sieraden. Verwacht je aan veel roze en fuchsia, maar ook aan een onweerstaanbare schattigheid. 

De meeste collecties werken in juwelensetjes waardoor je zonder probleem een bijpassend armbandje en kettinkje kan kiezen. Het zal lastig kiezen worden tussen al die mooie dingen!

Gaatjes prikken zonder traantjes

Onze medewerkers hebben een heus diploma voor het prikken van gaatjes.  Onze inschietoorbellen zijn van het merk Studex.  De eerste oorbelletjes bestaan ook in mooie figuurtjes en felgekleurde bloemetjes.  De prijzen variëren vooral van €12 tot €69 en zijn volledig steriel verpakt.  Ze zijn uitgewerkt in chirurgisch staal, titanium of 14 kt goud.

De oorbelletjes worden met twee personen tegelijkertijd geprikt, zodat alles in een oogwenk geklaard is.

Wil jouw dochter graag haar eerste paar oorringetjes kiezen? Of zou ze graag haar eigen collectie uitbreiden? Heb je nog vragen over het prikken van gaatjes? Kom dan langs bij Maes On Time in het Waasland Shopping Center.

debug