Armbanden voor kinderen

Leuke armbandjes, met bv lieveheersbeestjes of eendjes vind je in onze winkel! Contacteer ons vrijblijvend om te weten of jouw voorkeur nog binnen is!

Naiomy Princess SS18
Naiomy Princess armband PH051 SS18
Orage Kids armband T136 SS18

Orage Kids

Orage Kids SS18
Orage Kids armband K1560 SS18
Naiomy Princess armband PH060 SS18

Shop online

Armbanden voor kinderen

Leuke armbanden in vrolijke kleurtjes? Je kapoen is er dol op! Wat is er leuker dan je pols te versieren met een beetje kleur of met leuke figuurtjes? In de winkel van Maes On Time vind je armbandjes voor kinderen in alle soorten en maten. Ons winkelteam staat klaar om speciaal voor jou het allermooiste armbandje uit te zoeken. Nog een leuke tip is een gravure in een naamplaatje. Het is iets dat altijd een prachtig souvenir zal blijven. Je vindt onze winkel in het Waasland Shopping Center. Kom snel eens langs! 

Zilveren of stalen armbandjes

Een armbandje in een felle kleur of met een super leuk figuurtje, elk kind is er dol op. Bij Maes On Time vind je armbanden in zilver of staal van verschillende topmerken. Bekijk bijvoorbeeld eens de collectie van Orage Kids, fijne en lieve armbanden waarbij je ook setjes met bijpassende oorbelletjes of kettinkjes kan kopen. Is je kleine meid een echte prinses dan is de collectie van Naiomy Princess helemaal iets voor haar. Of is ze misschien grote fan van de schattige poes Hello Kitty? Dan zal ze vast en zeker iets vinden tussen al de roze, leuke armbanden.

Naamplaatjes

De bovenstaande collecties voorzien ook mooie naamplaatjes. Dankzij een gravure die je bij ons kunt laten uitvoeren, zal je kind een mooi gepersonaliseerd aandenken hebben.

Heb je vragen, contacteer ons gerust of kom eens langs in de winkel!

debug