Juwelen voor kinderen

Juwelen voor kinderen

Ook kinderen vinden het leuk om zich mooi te maken. Want wat ze zien bij mama of papa, willen zij natuurlijk ook. Daarom biedt Maes On Time je een super leuke collectie juwelen voor kinderen. Kom gezellig samen kiezen in onze winkel in het Waasland Shopping Center. Ook hebben we een ruim aanbod aan uurwerken voor kinderen.

Speciale juwelencollecties voor kinderen

Enkele merken spitsen zich toe op juwelen voor kinderen. Orage Kids maakt zilveren juwelen in de meest aantrekkelijke figuurtjes en kleurtjes. Zo’n juweeltje is het ideale geschenk voor een communie, lentefeest of suikerfeest! Vanaf €92 euro heb je bij Orage ook een zilveren naamketting.

Een tweede populair kindermerk is Naiomy Princess. Deze juwelen uit sterling zilver behouden lang hun kleur dankzij het laagje rhodium dat erop zit. Ook hier kan je kleine prinsesje kiezen uit alle mogelijke figuurtjes. Nog een leuk detail is dat Naiomy een op en top Belgisch merk is. 

Juwelensetjes voor kinderen

Bovenstaande juwelenmerken hebben telkens bijpassende armbandjes, kettingen, oorbellen en soms ook ringen. Met een juwelensetje is je kleine meid tot in de puntjes afgewerkt. De collecties lenen zich ook heel gemakkelijk tot combineren, je kan dus je creativiteit en persoonlijkheid de vrije loop laten.

Heb je een vraag over een specifiek juweeltje of merk, kom langs of contacteer ons.

debug