Kettingen voor mannen

Ga voor een nonchalante, casual look en kies in onze winkel een herencollier of halsketting uit!

Fossil Juwelen
Police halsketting heren
Diesel Juwelen
Buddha to Buddha halsketting heren

"Uitgebreide productkennis, vriendelijk en behulpzaam. Ik kom zeker terug!"

Armani juwelen

Shop online

Kettingen voor mannen

In de winkel van Maes On Time vind je een ruime keuze aan kettingen voor mannen. Er zijn kettingen in zilver of in staal. Ons winkelteam helpt je graag bij je keuze. De mannelijke kettingen zijn over het algemeen dikker dan de vrouwelijke versies. Combineer de ketting met een hanger voor een persoonlijke touch. Kom langs in onze winkel in het Waasland Shopping Center en neem alvast een kijkje. 

Zilveren kettingen voor mannen

Als je op zoek bent naar een zilveren ketting, dan kunnen we je twee merken aanraden: Tresor. Tresor is dan weer een erg romantisch merk. Het staat bekend om zijn typische breekhartjes en plaatjes met teksten als ‘I love you’. Het is ook erg leuk om een persoonlijke boodschap te laten graveren in een plaatje.

Kettingen uit staal & andere materialen

Enkele merken kiezen voor staal, leder of een ander materiaal in hun kettingen voor mannen. Deze materialen worden dan omgevormd tot mannelijke designs die veelal strakker of ruwer zijn. Diesel en Fossil maken bijvoorbeeld erg nonchalante, ruwe kettingen. Daartegenover staat het geraffineerde Armani. Heel betaalbaar is Lotus Style. Lotus Style durft ook werken met materialen als rubber, carbon en leder.

debug