Armbanden

Kies voor een stijlvolle of stoere armband uit onze herencollecties. We helpen je graag verder in onze winkel!

Armani armband SS18
Police armband SS18
Fossil armbanden SS18
Fossil Juwelen

Diesel

Shop online

Armbanden voor heren

Stijlvol, elegant, natuurlijk, stoer,… Tussen de armbanden voor heren van Maes On Time vind je zeker je smaak terug. Een armband is namelijk een erg mannelijk juweel, dat je direct een sterke uitstraling geeft. Kom langs in onze winkel in het Waasland Shopping Center en ontdek het volledige aanbod. Wil je weten of we iets op voorraad hebben, contacteer ons gerust!

Zilveren armbanden voor heren

De opmerkelijkste armbanden uit onze herencollectie worden door het merk Buddha to Buddha gemaakt. Spiritualiteit, respect voor het materiaal (ongerodineerd zilver) en vakmanschap zijn de sleutelwoorden van deze collectie. De juwelen worden ontworpen in Amsterdam en één voor één met de hand vervaardigd in Bali. Dat is een tijdsintensief werkje. Het duurt maar liefst een volledige dag om één armband te maken. Buddha to Buddha is daarnaast onlosmakelijk verbonden met muziek en zeer gegeerd bij populaire dj’s en producers.

Stalen en lederen armbanden voor heren

Lotus Style is een trendy en jonge collectie die betaalbare juwelen produceert. Armbanden voor heren beginnen aan 29 euro en gaan tot 49 euro. Deze juwelen worden uit edelstaal, rubber, carbon of leder vervaardigd en focussen op een erg mannelijke stijl

Als het al wat ruwer mag zijn, dan zal de outdoor-stijl van merken als Diesel en Fossil je waarschijnlijk wel liggen. Dit zijn armbanden gemaakt uit ruw afgewerkt leder. Wie houdt van eerder tijdloze en stijlvolle juwelen zal zijn ding dan weer eerder vinden bij de armbanden van Armani.

debug