Juwelen voor mannen

Juwelen voor mannen

Klassiek, elegant of hip, wat je stijl ook is, bij Maes On Time zal je zeker en vast een sieraad vinden dat jouw outfit vervolledigt. Naast een ruime keuze herenuurwerken, bieden we ook een uitgebreide collectie juwelen voor mannen aan. De toppers hier zijn ringen en armbanden. Ook kettingen met een hanger worden regelmatig gedragen.

Weet je niet goed wat te kiezen? Spring gerust binnen in onze Maes On Time shop in het Waasland Shopping Center voor advies op maat.

Stalen juwelen voor mannen

Staal is het materiaal bij uitstek voor het maken van mannenjuwelen. Het wordt erg vaak gecombineerd met bruin of zwart leder. Eén van de voordelen is dat de prijzen niet al te hoog zijn. Dit laat je toe om nu en dan iets nieuws aan te schaffen, voor jezelf of als cadeautje.

Een topper in ons aanbod is de collectie van Armani. Deze elegante collectie voor mannen is herkenbaar door het typische logo. De armbanden, ringen en kettingen kan je ook erg makkelijk combineren.

Voor de instapprijzen moet je bij Lotus Style juwelen zijn.

Zilveren juwelen voor mannen

Kies je liever voor zilver? Het paradepaardje binnen de zilveren juwelencollectie is Buddha to Buddha, het merk bij uitstek voor mannen. De unieke armbanden, die stuk voor stuk handgemaakt zijn in Bali, vormen het belangrijkste onderdeel van de collectie.

Fashion juwelen

In de Maes On Time winkel zal je ook heel wat trendy merken vinden als Fossil en Diesel. Deze merken volgen de trends op de voet en spreken heel wat mannen aan.

Heb je een vraag, contacteer ons dan gerust of kom gerust langs in de winkel en ontdek ons volledige aanbod. Wij helpen je graag bij je keuze.

debug