Oorbellen bij juwelier Maes On Time

Fossil oorbel

Benadruk je uitstraling, maak je outfit af met nieuwe prachtige oorbellen uit onze winkel!

Fossil oorbel jf02741791
Naiomy Moments oorbellen SS18
Naiomy Moments SS18

"Erg blij met mijn aankoop. De verkoopster was behulpzaam en vriendelijk. Fijn!" 

Guess Oorbellen SS18
Bronzallure oorbellen wsbz00937
Guess oorbellen UBE84101
Oorbellen Ti Sento SS18

Bronzallure

Shop online

Oorbellen bij juwelier Maes On Time

Vaak is het eerste wat je ziet als je een vrouw aankijkt de prachtige oorbellen die ze draagt. Het zijn dus juwelen die opvallen. Gebruik ze om je uitstraling te vergroten en om je outfit helemaal af te maken. Kies voor leuke slingertjes, fijne stekertjes of echte oorringen. Kom langs bij de Maes On Time winkel in het Waasland Shopping Center en ontdek de oorbellen die het beste bij jou passen.

Oorbellen met hangers

Wil je voor opvallend gaan? Kies dan voor oorbellen waar je een hanger bij kunt kiezen. Bekijk onze zilvercollecties van de merken Ti Sento en Trollbeads en vind jouw perfecte paar oorbellen. Deze oorbellen zijn ideaal om elke outfit mee op te vrolijken.

Oorstekers

Ti Sento heeft een uitgebreid assortiment van oorstekertjes. Deze oorbellen kunnen altijd en overal. Met stekertjes werk je subtiel je outfit af. Volg met deze oorbellen de nieuwste trends en hipste kleuren.

Oorbellen voor fashionista’s

Bij onze fashion collecties vind je ook een breed gamma aan prachtige oorbellen die de trends op de voet volgen. Er is voor ieder wat wils. Kom gerust de juwelencollecties van Michael Kors, Guess, Bronzallure en nog vele andere bekijken.

Bij juwelier Maes On Time vind je vast en zeker de perfecte oorbellen. Ons team helpt je graag verder met stijladvies. Heb je een vraag dan kun je ons gerust contacteren

debug