Kies je ketting met hanger

Kies voor één geheel en ontdek al onze kettingen met bijhorende hangers in onze winkel.

Nona Zilver ketting hanger
Ti Sento Ketting Hanger 3902wb SS18
Guess hanger ketting UBN84082
Naiomy Moments sfeer SS18

Michael Kors

Naiomy Silver ketting hanger N7E16
Guess ketting hanger UBN85017 SS18
Naiomy Silver ketting hanger
Nona Zilver ketting hanger 96075

"Altijd leuk om hier binnen te springen. Leuke winkel met een leuke sfeer!" 

Shop online

Kies je ketting met hanger

Een ketting met hanger? Dat is een cadeautje waar elke vrouw gelukkig mee is. Bij Maes On Time helpen we je graag om je juwelen te combineren. We hebben een uitgebreid aanbod aan hangers en we helpen je meteen aan een ketting die er perfect bij past. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze complete setjes van sieraden. Je vindt de Maes On Time winkel in het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas. 

Zilveren kettingen met hanger

Er zijn verschillende merken bij Maes On Time die prachtige kettingen met hangers aanbieden. Nona Zilver biedt zijn kettingen met hanger bijna altijd als één geheel aan. Deze juwelen zijn klassieker qua stijl, maar hebben toch vaak speelse accenten met witte zirkonium.

Dan is er ook nog Trollbeads. Dit merk biedt je kettingen in zilver en hangers met originele beads! Stel zelf een armband of ketting samen. Je kan starten met enkele beads of met zoveel beads als je maar wil. Creëer op die manier zelf je persoonlijk juweel. Trollbeads draagt persoonlijkheid en creativiteit hoog in het vaandel.

Stalen kettingen met hanger

Zoek je een betaalbare ketting met een bijpassende hanger? Dan vind je zeker je ding bij Michael Kors of Fossil. Deze trendgevoelige collecties hebben een groot aanbod aan kettingen, waar iedereen zijn smaak in terug vindt. 

debug