Hangers, juwelen met een speciale betekenis

Welke unieke hanger mag jouw hals sieren? Zoek je iets symbolisch, artistiek of klassiek? Vind je hanger in onze winkel!

Ti Sento
Ti Sento hanger 6741zi

Naiomy Silver

MYA BAY hanger PED-03.G-4
Ti Sento hanger 6758DB
Bronzallure hanger

"Al die keuze! Echt een paradijs voor iemand die houdt van mooie dingen. Super!"

Shop online

Hangers, juwelen met een speciale betekenis

Met een hanger sier en benadruk je de elegante hals van een vrouw. Er is niets dat zo mooi is als een uitgesneden decolleté met een stijlvol juweel dat de aandacht trekt. In de winter kan je je rolkraag combineren met een grote hanger aan een lange ketting. In de zomer kun je kiezen voor een kleurrijke, meer speelse hanger. Laat je creativiteit de vrije loop! Bovendien zijn hangers de juwelen die het dichtste bij je hart gedragen worden. Vaak hebben ze dan ook een speciale betekenis. Koop ze bijvoorbeeld als bijzonder cadeau. Je vindt onze volledige collectie bij de Maes On Time shop in het Waasland Shopping Center.

Zilveren hangers

Juwelen gemaakt uit zilver zijn erg duurzaam, maar heb je voor een zachtere prijs dan een gouden variant. Bekijk zeker de klassieke en kwaliteitsvolle hangers uit de schitterende collectie van Nona Zilver. Wil je eerder een speciaal en opvallend juweel? Ontdek dan de hangers van het merk Ti Sento.

Stalen hangers

De mooiste en hipste stalen juwelen vind je bij Michael Kors en Fossil. Deze merken volgen de mode op de voet en blijven betaalbaar. Hou je van schitterende steentjes en ben je trendgevoelig, dan vind je in deze collecties zeker een hanger naar jouw smaak. 

debug