Halskettingen in zilver, staal en met parels

Buddha to Buddha ketting 734
Guess ketting Love Chain
Ti Sento ketting 3890ZI-45
Naiomy Silver halsketting n8b06
Fossil ketting JA6918791

Kies voor een blikvanger  als collier en schitter dag in dag uit! We bieden jullie een mooie collectie aan in onze winkel!

Fossil ketting JF02730998

Michael Kors

"Top bediening en ruime keuze. Ik heb direct mijn 'goesting' gevonden!" 

Shop online

Halskettingen in zilver, staal en met parels

Verfraai je hals met een mooie halsketting of collier. Bij de Maes On Time winkel in het Waasland Shopping Center vind je halskettingen in zilver, staal en met parels. Met een collier kun je iedere outfit perfectioneren. Voor bijna alle halskettingen vind je ook de bijpassende armband. Zo creëer je de perfecte look.

Halskettingen in zilver

Eén van de sterkste merken voor zilveren halskettingen is het Belgische merk Nona Zilver . Typisch voor Nona Zilver zijn de half vaste colliers, met grote stijve stukken en een prachtig sierstuk in het midden. Meestal zijn ze bezet met witte zirkonium. Sieraden om mee te pronken! Nog zo’n prachtig Belgisch merk is Naiomy Silver. Hier zal je ook prachtige colliers aantreffen in de collectie.

Een ander speciaal merk dat het vermelden waard is, is Buddha to Buddha.  Handgemaakte juwelen , ontworpen in Amsterdam maar gemaakt in Bali, laten de harten sneller slaan.  Ze zijn tijdloos en uniek, maar ook erg eigenzinnig. Buddha to Buddha is vooral gekend voor zijn heren armbanden, maar zij waagden zich ook aan enkele unieke halskettingen voor dames.  Stuk voor stuk zijn ze handgemaakt in zilver.

Staal & bijoux

Ben je eerder op zoek naar echte trendy halskettingen, dan kan je je hart ophalen bij de collecties van Michael Kors, Guess en Bronzallure.

Kom langs in de winkel en wij helpen je met veel plezier verder. Heb je een vraag, contacteer ons gerust!

debug