Juwelen voor dames

Prachtige zilvercollecties en betaalbare fashion

Bij Maes On Time vinden meiden en dames vast en zeker het ideale accessoire in onze ruime collectie juwelen en horloges. Wat je stijl ook is, een juweel laat je altijd stralen. Kies uit onze prachtige zilvercollecties of vind je smaak bij één van onze kwaliteitsvolle fashion merken.  Kom dus snel ons uitgebreid aanbod juwelenmerken ontdekken in onze winkel in het Waasland Shopping Center. Wij staan je graag bij met professioneel advies.

Laat je persoonlijkheid zien met een juweel

Maes On Time vindt het belangrijk om de perfecte juwelen in huis te hebben voor dames. Hou je van trendy, stijlvolle juwelen? Dan is Naiomy Silver helemaal iets voor jou. Misschien ben je eerder een zwierig type dat houdt van Italiaanse trends met kleur en schwung, dan is Bronzallure misschien meer je stijl. Of is de vintage American style jouw ding? Dan ben je bij Fossil aan het juiste adres. We staan in onze winkel dan ook steeds klaar met persoonlijk advies en helpen je bij het uitkiezen van het gepaste juweel.

Buiten de gewone collectie

Om ons aanbod samen te stellen, maken we een weloverwogen selectie uit de collecties van al onze merken. Had je je oog laten vallen op een juweel dat we niet op voorraad hebben, dan kunnen we dat zeker voor jou bestellen. Contacteer ons gerust!

debug