Hedendaagse juwelen bij Maes On Time

Een veelzijdig assortiment juwelen

Bij Maes On Time kun je kiezen uit een veelzijdig assortiment hedendaagse juwelen en horloges. Kom gerust langs in onze winkel in het Waasland Shopping Center. Ons team helpt je met veel plezier passen en kiezen. Dankzij hun ervaring krijg je altijd advies op maat. Je kan je vraag ook altijd stellen via het contactformulier op deze website.

Nieuwe trends en hedendaagse ontwerpen

Ben je iemand die de nieuwste trends op de voet volgt? Hou je van moderne en hedendaagse ontwerpen? Dan zal jij zeker je smaak vinden bij de merken van Maes On Time. Of wil je graag iemand anders een cadeau kopen? Dan is een gepersonaliseerd juweel een leuk idee. Stel zelf je unieke sieraad samen met de collecties van Trollbeads.

Juwelen voor ieders budget

Wil je je geliefde in de watten leggen? Of wil je je zelf eens belonen met een mooi paar oorbellen? Wat je ook zoekt, er is iets te vinden voor ieders budget bij Maes On Time. Neem een kijkje bij onze prachtige zilvercollecties als Nona Zilver, Naiomy Silver en Ti Sento. Hou je van fashion brands, dan kun je je hart ophalen bij merken als Guess, Michael KorsDiesel of Bronzallure. Ook de kleinsten onder ons worden niet vergeten! In de collecties van Hello Kitty, Orage Kids en Naiomy Princess vinden ze zeker en vast hun favoriete juweeltje.

Bekijk al onze juwelenmerken hier.

debug