Uurwerkbanden

Bij Maes On Time kan je niet enkel terecht voor uurwerken en juwelen, je vindt er ook allerhande toebehoren, zoals uurwerkbanden. Is je bandje aan vervanging toe? Bij Maes On Time staan we voor je klaar.

Vooral de lederen uurwerkenbanden hebben het zwaar te verduren en zeker tijdens de zomermaanden. Wist je dat je lederen band kan aangetast worden door de zuren in je transpiratie? Maar ook metalen bandjes zijn niet veilig voor slijtage. Werken en herhaaldelijke schokken zorgen voor slijtage aan je bandjes.  Ook kunnen bij metalen bandjes de pinnetjes loskomen.

Geen nood, bij Maes On Time kunnen wij je uit ons Hirsch assortiment onmiddellijk een nieuwe band leveren. Heb je liever een bandje van het originele merk, dan bestellen wij dat zonder problemen voor jou.

Hirsch banden

Het motto van Hirsch is dat ze iedere klant het juiste uurwerkbandje van onberispelijke kwaliteit kunnen aanleveren.

Hirsch kwaliteit: dit merk bepaalt wereldwijd de kwaliteitsnorm voor uurwerkbandjes. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd door eeuwen ervaring in het afwerken van leder, constant onderzoek en de ontwikkeling van de Hirsch Rembordé technologie. Deze techniek laat bovenleer en de lederen belijning naadloos op elkaar aansluiten.

Uurwerkbandjes van Hirsch zijn duidelijk comfortabeler in het dragen en bieden een uitzonderlijke levensduur. Om deze reden verlengt Hirsch als enige fabrikant de garantie van Hirsch-leder en Hirsch-caoutchouc tot één jaar.

Hirsch assortiment: Hirsch biedt een assortiment van tijdloze klassiekers maar ook trendy producten aan. Daarnaast maken ze ook specialistische uurwerkbandjes zoals bandjes in ambachtelijk bewerkt leder, antiallergische banden of banden die tot 100 meter diep bestand zijn tegen water. Daarnaast zijn er ook nog bandjes gemaakt van de Hirsch specifieke caoutchouc, de beste grondstof voor functionele uurwerkbandjes.

Originele uurwerkbanden

Omdat we een 35-tal uurwerkmerken verdelen, bieden we ook hier de nodige service. Voor de populaire merken als Swatch en Diesel hebben we steeds een aantal van de meest voorkomende banden in voorraad, die direct leverbaar zijn.

Maar net omdat we ook heel wat trend- en fashionmerken verdelen, is het niet altijd mogelijk om voor elk modelletje het originele uurwerkbandje in voorraad te hebben. We kunnen het bandje echter bestellen voor jou bij het merk zelf. Wij plaatsen gratis de band. Voor de levertijd zijn we volledig afhankelijk van onze leveranciers of onze invoerders.

Heb je nog vragen? Contacteer ons of kom langs in onze winkel in het Waasland Shopping Center.

debug